Sluiten

Kwaliteit en klachtenprocedure

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).  De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) zorgt voor registratie en kwaliteitsbewaking van de chiropractoren in Nederland. De NCA is een door consumentenorganisaties goedgekeurde organisatie met een streng toelatingsbeleid, bij- en nascholing en klacht- en tuchtrecht. Stichting Chiropractie Nederland (SCN) is een onafhankelijke stichting. Deze ziet toe op de naleving van strenge kwaliteitseisen ter bescherming van zowel de patiënten als de chiropractoren. Ieder jaar dient elke chiropractor een verplicht aantal nascholingsuren te volgen om hun registratie te behouden. Al onze chiropractoren zijn geregistreerd chiropractor die jou graag helpen met jouw klachten.

Klachtenprocedure

Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je onverhoopt toch niet of niet helemaal tevreden zijn over onze dienstverlening dan horen wij dit uiteraard graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. In het onverhoopte geval dat we er samen niet geheel naar tevredenheid uitkomen kun jij je wenden tot de klachtenfunctionaris van onze beroepsvereniging (NCA). Meer informatie hierover is via onderstaande button te vinden op de website van de NCA.

Jouw optimale fundering is al ruim 35 jaar onze corebusiness.

Jouw doelen, dromen en ambities; jouw verhaal, staat in het behandeltraject centraal. Op basis van “ruggespraak” stellen we deze dan ook met een gezonde dosis persoonlijke aandacht samen. Zo voel jij je comfortabel in onze praktijk, en maken we jouw fysiek sterker, ín de praktijk.  Behandeling voor behandeling lijf en leven beter maken. Wel zo prettig, én praktisch. Voor je het weet is het achter de rug.