Sluiten

Over ons

Wij zijn Collins Chiropractie

Collins is sinds 1984 een chiropractisch begrip in Barneveld. Ryan Collins heeft in 2018 de praktijk overgenomen van zijn vader Jeff Collins. Hij is de praktijk begonnen en nu nog steeds werkzaam in de praktijk. Hier streven wij er elke dag naar dat mensen het maximale uit zichzelf kunnen halen zonder dat klachten een obstakel vormen. Daarom staat en gaat Collins voor vrij bewegen en vitaliteit. Want het leven is altijd in beweging. Een aaneenschakeling van zenuwbanen die verbinding mogelijk maakt. Tussen mensen, én met de toekomst. Zo vormen we samen de ruggengraat van morgen.

Onze werkwijze op basis van de 3 B’s van Bewegingsvrijheid

Wanneer een stelsel matig is en nek- en rugklachten voor kopzorgen zorgen, kan de kwaliteit van leven een hoofdpijndossier worden. Het gaat er dan om, de kern stelselmatig aan te pakken. Bij Collins bestrijden wij dan ook geen pijn, maar gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak. Door deze te behandelen verdwijnen symptomen en faciliteren we maximale gezondheid en optimale bewegingsvrijheid.

Beoordelen van de screening

Tijdens de intake maken we persoonlijk kennis met jou en jouw fysieke gesteldheid. Op basis van het gesprek en de screening/scan beoordelen wij welk behandeltraject het best bij jou past.

Behandelen van de klachten

Doordat wij niet de symptomen behandelen zullen we in de eerste fase veel behandelingen hebben die zich richten op het corrigeren en conditioneren van de oorzaak: de wervelkolom.

Begeleiding op lange termijn

Nadat de wervelkolom en het zenuwstelstel weer doen wat ze moeten doen is het belangrijk dat dit ook op de langere termijn stabiel blijft door dit regelmatig te laten controleren.

Ons team

In de praktijk

Ryan Collins

Chiropractor en praktijkeigenaar

Nicole Boekhorst

Assistente

Marieke van den Brink

Manon Collins-Meijer

Praktijkmanager en eigenaar

Jeff Collins

Chiropractor

Brenda Mühlenkord

Assistente

Jouw optimale fundering is al ruim 35 jaar onze corebusiness.

Jouw doelen, dromen en ambities; jouw verhaal, staat in het behandeltraject centraal. Op basis van “ruggespraak” stellen we deze dan ook met een gezonde dosis persoonlijke aandacht samen. Zo voel jij je comfortabel in onze praktijk, en maken we jouw fysiek sterker, ín de praktijk.  Behandeling voor behandeling lijf en leven beter maken. Wel zo prettig, én praktisch. Voor je het weet is het achter de rug.