Sluiten

Klantervaringen

Ons team van gediplomeerde chiropractoren hielp de afgelopen 30 jaar meer dan 20.000 cliënten naar grote tevredenheid naar 100% vitaliteit zodat pijn en klachten verdwenen. Lees hier hun ervaring voor, tijdens en na behandeling door Collins Chiropractie.

Suzanne

De behandelingen aan mijn nek en bovenrug hebben ervoor gezorgd dat ik veel minder last heb van migraine. En ook mijn fysiotherapeut was elke keer weer blij als ik bij Collins was geweest: ik kon weer beter lopen en ook mijn oefeningen gingen een stuk beter.

Lees meer

Rika

Op den duur dacht ik de behandelingen af te kunnen bouwen, maar inmiddels heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om mijn nek en rug goed te blijven onderhouden.

Lees meer

Meneer C.

Al na een paar behandelingen voelde ik verbetering, waarna ik al snel weer hele dagen zonder hoofdpijn in de tuin kon werken.

Lees meer

Liesbeth

Vanaf mijn eerste behandeling heb ik geen pijnstiller meer aangeraakt en de rugoperatie zelfs af kunnen bellen omdat het zo goed gaat. Heel erg blij met, en dankbaar voor, Collins!

Lees meer

Johan

Omdat ik als doelman 3 keer in de week intensief train heb ik de keuze gemaakt om mij te laten behandelen bij Collins. Na verloop van tijd waren al mijn klachten verdwenen, waardoor ik nu weer optimaal kan presteren.

Lees meer

Janneke

De behandelingen die ik periodiek krijg helpen mij om mijn te kunnen blijven doen, sinds de behandelingen heb ik niet meer thuisgezeten met rugklachten. Ontzettend fijn!

Lees meer

Huub

Dankzij de regelmatige bezoeken bij de “familie” Collins zijn mijn klachten veel minder en de pijn dragelijker. Hoop dan ook dat zij mij nog jaren zullen behandelen.

Lees meer

Henk

Al vanaf mijn jeugd heb ik vaak last van nek en lage rugpijn. Sinds ik bij Collins behandeld word ben ik zo goed als klachtenvrij.

Lees meer

Edwin

Ik ben altijd vriendelijk geholpen en de resultaten zijn goed. Heb na 8 behandelingen al geen uitstralingen in mijn rechterbeen meer en mijn rugpijn is nagenoeg verdwenen.

Lees meer

Boaz

Na een aantal behandelingen was de voorkeurshouding van Boaz (6 maanden) verholpen en draaide hij weer moeiteloos alle kanten op.

Lees meer

Anouk

Toen ik activiteiten uit de weg begon te gaan ben ik met mijn rug- en nekklachten bij Collins binnengelopen. En wàt een verschil. Veel minder stijf, en nog minder pijn. Hier had ik veel eerder mee moeten beginnen.

Lees meer