Sluiten

Liesbeth

Vanaf mijn eerste behandeling heb ik geen pijnstiller meer aangeraakt en de rugoperatie zelfs af kunnen bellen omdat het zo goed gaat. Heel erg blij met, en dankbaar voor, Collins!

Maanden heb ik veel pijn gehad in mijn onderrug met uitstraling in mijn been. Op afspraak geweest bij de neuroloog en uiteindelijk werd er een hernia geconstateerd. Volgens de neurloog was er geen andere optie dan opereren. Helaas door corona werd dit uitgesteld. Gelukkig van mijn huisarts pijnbestrijding gekregen. Zelf ben ik intussen gaan zoeken naar andere opties. Want pijn is iets vreselijks!

Het bericht van de rugscreeningdag van Collins chiropractie kwam mij onder ogen. Ik weet nog dat ik Jeff heb gevraagd of ze echt wat voor me konden betekenen. Hij gaf als antwoord; die hernia heb je wel maar de oorzaak moet aangepakt worden! Dit gaf mij de doorslag om bij hen in behandeling te gaan.

Heel wonderlijk vanaf mijn eerste behandeling heb ik geen pijnstiller meer aangeraakt. Inmiddels verschillende afspraken gehad zowel bij Jeff als bij Ryan. Allebei toppers, ieder op zijn eigen manier. De operatie heb ik af mogen bellen omdat het heel goed gaat! Zelfs mijn been, wat een beetje gevoelloos was is bijgetrokken. Heel erg blij en dankbaar met Collins Chiropractie!