Sluiten

Resultaten cliënttevredenheidsonderzoek Collins Chiropractie

Collins Chiropractie vindt het belangrijk om een continue topprestatie te leveren in de zorg. Om te meten of cliënten vooruitgang ervaren in hun klachten en tevreden zijn over de dienstverlening van Collins Chiropractie, werd een cliënttevredenheidsonderzoek gedaan. Hieronder staan de belangrijkste resultaten uit dit onderzoek beschreven.

  • De verleende chiropractische zorg van Collins Chiropractie wordt door de ondervraagden beoordeelt met een gemiddelde van een 8,2.
  • 94,1 procent van de ondervraagden geeft aan zeer tevreden of tevreden te zijn met de service van Collins Chiropractie. Slechts 1,3 procent van de respondenten is hierover ontevreden.
  • 99,1 procent van de ondervraagden vindt de medewerkers van Collins Chiropractie zeer- of buitengewoon behulpzaam.
  • Cliënten van Collins Chiropractie komen binnen met allerlei soorten klachten. Het gaat zowel om nekklachten, rugklachten, hoofdpijn en migraine als overige klachten. De combinatie van rug- en nekklachten komt met 76,7 procent het vaakst voor.
  • Het grootste gedeelte van de respondenten geeft aan al langer dan vijf jaar met klachten rond te lopen (43,61 procent). Voor een iets kleinere groep (35,2 procent) ligt de duur van de klachten tussen de één en vijf jaar. En 22 procent heeft korter dat 1 jaar klachten voordat ze naar Collins Chiropractie kwamen.
  • 93,6 procent van de ondervraagden geeft baat te hebben bij de chiropractische behandelingen. 33,6 procent van de ondervraagden voelt zich 50 tot 75 procent beter na behandeling door Collins Chiropractie. 51,6 procent voelt zich zelfs 75 tot 100 procent beter.
  • 93  procent van de ondervraagden zou Collins Chiropractie waarschijnlijk of zeer waarschijnlijk aanbevelen aan vrienden, familie of collega’s.

Over het onderzoek

Het cliënttevredenheidsonderzoek werd door 231 cliënten volledig ingevuld. De vragenlijst bestond zowel uit open als meerkeuze vragen. Uit de open vragen zijn ook veel tips gekomen. We gaan hier zeker iets mee doen. We willen iedereen die de tijd en moeite heeft genomen ons hiermee te helpen ontzettend bedanken. We zijn trots op de resultaten maar zullen altijd werken aan verbetering. De volledige resultaten van het onderzoek zijn op te vragen bij Collins Chiropractie.