Sluiten

Vacature praktijk assistent

Collins Chiropractie is volop in ontwikkeling en doorlopend bezig om de hoogst mogelijke service aan onze cliënten te bieden. De praktijk bestaat al ruim 35 jaar en is gevestigd te Barneveld. Collins Chiropractie bestaat uit een gedreven en enthousiast team van 2 chiropractoren, 3 praktijkassistentes en een praktijkmanager. Samen begeleiden wij onze cliënten naar een pijnvrij en vitaal leven. Wij zijn op zoek naar een

                                         Praktijk assistent (20-24 uur)

Profiel functie

Als praktijk assistent ben je het gezicht van de praktijk. Je ondersteunt de chiropractoren door het uitvoeren van baliewerkzaamheden en administratieve werkzaamheden. Je werkt actief mee aan nieuwe ontwikkelingen in de praktijk. Samen met je collega’s streef je er continu naar om de praktijk te verbeteren en zorg je voor een prettige sfeer in de praktijk.

Daarnaast leiden we je op tot het begeleiden van cliënten in de praktijk. Je voert intakegesprekken uit en stelt gezondheidsdoelen op met de cliënt. Je voert verschillende testen uit, evalueert vooruitgang met en begeleid de cliënten op hun weg naar een betere gezondheid.

Profiel kandidaat

Je bent een positieve, vrolijke duizendpoot die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Je bent servicegericht en proactief, en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief en sociaal vaardig. Daarnaast ben je gedreven, flexibel, leergierig en stressbestendig.


Aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een gedreven en enthousiast team. Het betreft een functie voor 20 – 24 uur per week met werktijden die liggen tussen 7.30 en 20.00 uur. Eens in de 1-2 maanden ook op zaterdagochtend.

Reactie

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Manon Collins-Meijer: manon@collins-chiropractie.nl. Heb je vragen over de vacature, stel deze uitsluitend per e-mail.