Sluiten

Vacature praktijk assistent

Collins Chiropractie is volop in ontwikkeling en doorlopend bezig om de hoogst mogelijke service aan onze cliënten te bieden. De praktijk bestaat al ruim 35 jaar en is gevestigd te Barneveld. Collins Chiropractie bestaat uit een gedreven en enthousiast team van 2 chiropractoren, 3 praktijkassistentes en een praktijkmanager. Samen begeleiden wij onze cliënten naar een pijnvrij en vitaal leven. Wegens ziekte zijn wij per maart op zoek naar een tijdelijke

                                    Praktijk assistent (± 14 uur, tijdelijk)

Profiel functie

Als praktijk assistent ben je het gezicht van de praktijk. Je ondersteunt de chiropractoren door het uitvoeren van baliewerkzaamheden, administratieve werkzaamheden en het informatie verstrekken over chiropractie en gezondheid. Je werkt actief mee aan nieuwe ontwikkelingen in de praktijk. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige sfeer in de praktijk.

Profiel kandidaat

Je bent een positieve, vrolijke duizendpoot die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Je bent servicegericht, proactief, flexibel, stressbestendig en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je communicatief en sociaal vaardig.


Aanbod

Wij bieden een tijdelijk contract van 6 maanden (maart t/m augustus). De uren worden verdeeld over 3 werkdagen met werktijden tussen 07.30 en 20.00 uur.

Reactie

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar manon@collins-chiropractie.nl t.a.v. Manon Collins-Meijer.