De Praktijk

De Praktijk

Collins Chiropractie is sinds 1984 een begrip in Barneveld.  Jeff Collins is de praktijk begonnen aan huis; vervolgens gevestigd aan de Churchillstraat.  Zijn zoon, Ryan Collins, is sinds 2012 ook werkzaam als chiropractor in de praktijk. Wij zijn doorlopend bezig om de hoogst mogelijke service aan onze cliënten te bieden. Dit doen we onder anderen door bijscholing, coaching en betrokkenheid in de gemeenschap.

Onze praktijk is ideaal gelegen voor inwoners van Barneveld maar ook wanneer u in de buurt woont in bijvoorbeeld Voorthuizen of Ede vindt u ons dichtbij. Natuurlijk is de rest van Nederland ook van harte welkom in onze praktijk.


Collins Chiropractie praktijk

Missie

Wij streven er elke dag naar dat onze cliënten het maximale uit zichzelf kunnen halen zonder dat klachten hun tegenhouden.  Daarom staat Collins Chiropractie voor vrij bewegen en vitaliteit.

Visie

Wij bestrijden geen pijn, maar gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak hiervan. Wij gaan voor een maximale gezondheid door behandeling van de oorzaak, zodat symptomen verdwijnen.

Openingstijden

Wij zijn 5 dagen per week geopend. Om aan ieder zijn wensen gehoor te kunnen geven zijn er echter wel wisselende tijden. Hieronder vindt u een schema van onze aanwezigheid. Door vakanties of nascholing kunnen de openingstijden afwijken van onze algemene openingstijden.

Maandag 07.30 - 17.00
Dinsdag 07.30 - 19.00
Woensdag 07.30 - 16.00
Donderdag 09.00 - 19.00
Vrijdag 09.00 - 15.00

Telefonische bereikbaarheid

Op de bovenstaande tijden zal één van onze assistentes telefonische bereikbaar zijn. Buiten deze tijden om en als het in de praktijk te druk is om u te woord te staan zal de telefoon doorgeschakeld zijn naar ons antwoordapparaat. Wanneer u naam, geboortedatum en telefoonnummer inspreekt dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Bent u klaar met de pijn? Wij kunnen helpen!

Erik

Ik had altijd erg last van mij rug. Stijf, door mijn werk als bakker sta ik veel in dezelfde houding, voorovergebogen. Hierdoor kreeg ik last...

- Erik, 40 jaar

Sam

Sam had een voorkeurshouding. Omdat onze dochter baat had bij chiropractie, en ik daardoor zelf ook onder behandeling ben gekomen leek het ons een goed...

- Sam, 0 jaar

Peter

Ik heb mijn leven lang last van rugpijn gehad. Tot een goede vriend mij doorstuurde naar Collins. Hij had altijd dezelfde klachten maar was er...

- Peter, 47 jaar