De Praktijk

De Praktijk

Collins Chiropractie is sinds 1984 een begrip in Barneveld.  Jeff Collins is de praktijk begonnen aan huis; vervolgens gevestigd aan de Churchillstraat.  Zijn zoon, Ryan Collins, is sinds 2012 ook werkzaam als chiropractor in de praktijk. Wij zijn doorlopend bezig om de hoogst mogelijke service aan onze cliënten te bieden. Dit doen we onder andere door bijscholing, coaching en betrokkenheid in de gemeenschap. 

Onze praktijk is ideaal gelegen voor inwoners van Barneveld maar ook wanneer u in de buurt woont in bijvoorbeeld Voorthuizen of Ede vindt u ons dichtbij. Natuurlijk is de rest van Nederland ook van harte welkom in onze praktijk.Missie

Wij streven er elke dag naar dat onze cliënten het maximale uit zichzelf kunnen halen zonder dat klachten hun tegenhouden.  Daarom staat Collins Chiropractie voor vrij bewegen en vitaliteit.

Visie

Wij bestrijden geen pijn, maar gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak hiervan. Wij gaan voor een maximale gezondheid door behandeling van de oorzaak, zodat symptomen verdwijnen.

Openingstijden

Wij zijn 5 dagen per week geopend. Om aan ieder zijn wensen gehoor te kunnen geven zijn er echter wel wisselende tijden. Hieronder vindt u een schema van onze aanwezigheid. Door vakanties of nascholing kunnen de openingstijden afwijken van onze algemene openingstijden.

Maandag 07.30 - 17.00
Dinsdag 07.30 - 19.00
Woensdag 07.30 - 16.00
Donderdag 09.00 - 19.00
Vrijdag 09.00 - 12.00

Telefonische bereikbaarheid

Op de bovenstaande tijden zal één van onze assistentes telefonisch bereikbaar zijn. Buiten deze tijden om en als het in de praktijk te druk is om u te woord te staan zal de telefoon doorgeschakeld zijn naar ons antwoordapparaat. Wanneer u uw naam, geboortedatum en telefoonnummer inspreekt dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Al onze chiropractoren zijn geregistreerd chiropractor.

De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) zorgt voor registratie en kwaliteitsbewaking van de chiropractoren in Nederland. De NCA is een door consumentenorganisaties goedgekeurde organisatie met een streng toelatingsbeleid, bij- en nascholing en klacht- en tuchtrecht.

Stichting Chiropractie Nederland (SCN) is een onafhankelijke stichting. Deze ziet toe op de naleving van strenge kwaliteitseisen ter bescherming van zowel de patiënten als de chiropractoren. Ieder jaar dient elke chiropractor een verplicht aantal nascholingsuren te volgen om hun registratie te behouden.

Klachtenprocedure

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn over onze dienstverlening dan horen wij dit graag van u, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. In het onverhoopte geval dat we er samen niet geheel naar tevredenheid uitkomen kunt u zich wenden tot de klachtenfunctionaris van onze beroepsvereniging (NCA). Meer informatie hierover vindt u op de website van de NCA.

Bent u klaar met de pijn? Wij kunnen helpen!

Sam

Sam had een voorkeurshouding. Omdat onze dochter baat had bij chiropractie, en ik daardoor zelf ook onder behandeling ben gekomen leek het ons een goed...

- Sam, 0 jaar

Penny

Drie jaar geleden ben ik van mijn paard gevallen. Mijn hoofdpijnklachten waren zeer ernstig en in het ziekenhuis gaven ze aan dat ze me hier...

- Penny, 22 jaar

Elaine

Ik heb al sinds mijn 15e last van mijn rug. Ik heb fysiotherapie, manueel therapie en steunzolen gehad. Eigenlijk kun je het zo gek niet...

- Elaine, 35 jaar