Uw klachten

Chiropractie kan een oplossing zijn voor vele vormen van klachten en kan deze bovendien ook voorkomen.

Rugpijn

Heeft u wel eens last van rugpijn? Belemmert dit u in uw dagelijks leven? Denk hierbij aan; spelen met uw (klein)kinderen, sporten, lekker in uw vel zitten, of zelfs slapen, zitten of staan. Wat zou het voor u betekenen als u dit wel weer zou kunnen?
Lees meer over rugpijn

Hernia

Heeft u een hernia? Wist u dat de meeste hernia’s zonder operatie zijn te herstellen? Chiropractie kan helpen dit herstelproces te versnellen.
Lees meer over hernia

Nekpijn

Heeft u wel eens last van nekpijn? Merkt u dat omkijken in de auto of op de fiets moeite kost, of zelfs pijnlijk is? Hoe zou het voor u zijn uw nek weer vrij te kunnen bewegen?
Lees meer over nekpijn

Hoofdpijn

Belemmert hoofdpijn u in uw dagelijkse leven? Wist u dat hoofdpijn kan worden veroorzaakt door een blokkade in de wervelkolom?   
Lees meer over hoofdpijn

Problemen bij kinderen en baby’s

Wist u dat  ook bij baby’s en kinderen zich al problemen van de wervelkolom kunnen voordoen? Deze kunnen al ontstaan tijdens de geboorte of in de vroege jeugd door vallen, stoten, verkeerde houdingen, sportongelukjes en het dragen van een zware schooltas. 
Lees meer over problemen bij kinderen en baby’s

Zwangerschapsklachten

Bent u zwanger? Wist u dat chiropractie tijdens uw zwangerschap vele voordelen heeft? Uw ongeboren baby kan zich optimaal ontwikkelen en u bereidt  zich goed voor op een snelle bevalling.
Lees meer over zwangerschapsklachten

En nog veel meer...

Ook bij schouder- heup- knie- en kaakklachten, artrose, sportblessures, bewegingsbeperkingen, overbelasting, peesontstekingen en scoliose kan chiropractie uitkomst bieden.
Lees meer over en nog veel meer...

Migraine

Belemmert migraine u in uw dagelijkse leven? Wist u dat migraine wordt veroorzaakt door een verandering van de bloedcirculatie in de hersenen?
Lees meer over migraine

Chiropractie bij een baby

Bent u klaar met de pijn? Wij kunnen helpen!

Anita

In 2008 en 2010  heb ik een auto-ongeluk gehad.  Hierdoor heb ik een whiplash opgelopen. Een energie probleem en zenuwpijn en veel blokkades in het...

- Anita, 29 jaar

Maria

Na eerst geen idee te hebben van wat chiropractie precies inhield ben ik nu razend enthousiast. Het is erg bijzonder om te zien wat chiropractie...

- Maria, 27 jaar

Erik

Ik had altijd erg last van mij rug. Stijf, door mijn werk als bakker sta ik veel in dezelfde houding, voorovergebogen. Hierdoor kreeg ik last...

- Erik, 40 jaar