Sluiten

Kinderen en (huil)baby's

Kinderen

Kinderen hebben als gevolg van hun nieuwsgierige aard de neiging om zich zo nu en dan te stoten, in hun jeugdig enthousiasme te vallen en tegen sportongelukjes aan te lopen. Eventuele wervelkolom problemen die op latere leeftijd tot uiting komen kunnen de oorzaak zijn van deze ogenschijnlijk onschuldige valpartijen. Daarom is het aan te raden om kinderen preventief na te kijken. Neem contact op om te bespreken wat wij nu voor de toekomst van jouw kinderen kunnen betekenen.

Baby's

Chiropractie is een zachte, veilige en effectieve manier om problemen bij baby’s te behandelen. Het goed functioneren van de gewrichten is van groot belang voor de houding en motorische ontwikkeling van pasgeboren baby’s.

Aan de hand van een uitgebreid gesprek en onderzoek kijkt de chiropractor eerst of behandeling zinvol is, of dat het nodig is door te verwijzen. Baby’s met de volgende klachten kunnen baat hebben bij chiropractie:

  • Voorkeurshouding
  • Overstrekken
  • Afgeplat hoofdje
  • HCFS (KISS- syndroom)
  • Borstvoedingsproblemen
  • Onrustigheid/ overmatig huilen/ huilbaby’s
  • Slaapproblemen

Baby’s herstellen vaak sneller dan volwassenen waardoor enkele behandelingen vaak al genoeg zijn om de klachten van de baby te verlichten.

Ervaringen in de praktijk

Lees onderstaande quotes en ontdek hoe ervaringsdeskundigen onze praktijk, de behandelingen en resultaten ervaren hebben.

Boaz 6 maanden

Toen Boaz 6 maanden was gaven ze bij het consultatiebureau aan dat hij een voorkeurshouding had. Op aanraden van vrienden heb ik een afspraak gemaakt bij Collins Chiropractie. Na een aantal behandelingen was het probleem verholpen en draaide hij moeiteloos alle kanten weer op.

Contact

Wil jij meer weten over Collins Chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jouw baby of kinderen kunnen betekenen? Neem dan nu contact op!