Sluiten

Kinderen en (huil)baby's

Kinderen

Kinderen hebben als gevolg van hun nieuwsgierige aard de neiging om zich zo nu en dan te stoten, in hun jeugdig enthousiasme te vallen en tegen sportongelukjes aan te lopen. Eventuele wervelkolom problemen die op latere leeftijd tot uiting komen kunnen de oorzaak zijn van deze ogenschijnlijk onschuldige valpartijen. Daarom is het aan te raden om kinderen preventief na te kijken. Neem contact op om te bespreken wat wij nu voor de toekomst van jouw kinderen kunnen betekenen.

Baby's

Onze jongste cliëntjes zijn soms niet meer dan drie dagen oud. Het goed functioneren van de gewrichten is van groot belang voor de houding en motorische ontwikkeling van pasgeboren baby’s. In de eerste maanden zijn deze gewrichten ook belangrijk voor een goede zuig- en slikreflex. Bij Collins behandelen wij baby’s die kampen met overmatig huilen (huilbaby’s), darmkrampen, spugen/reflux, slaapproblemen, asymmetrische vorm van het hoofd, voorkeurshouding en scheefgroei, ongelijk bewegen, scheefstand van de voet(en) en het KISS-syndroom, waarbij er als gevolg van de geboorte een symmetriestoornis in de nekwervels is ontstaan.

Ervaringen in de praktijk

Lees onderstaande quotes en ontdek hoe ervaringsdeskundigen onze praktijk, de behandelingen en resultaten ervaren hebben.

Boaz 6 maanden

Toen Boaz 6 maanden was gaven ze bij het consultatiebureau aan dat hij een voorkeurshouding had. Op aanraden van vrienden heb ik een afspraak gemaakt bij Collins Chiropractie. Na een aantal behandelingen was het probleem verholpen en draaide hij moeiteloos alle kanten weer op.

Contact

Wil jij meer weten over Collins Chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jouw baby of kinderen kunnen betekenen? Neem dan nu contact op!