Sluiten

Hernia

Hernia

Een hernia is een uitstulping van een tussenwervelschijf. Deze uitstulping kan op een zenuw drukken die bij de wervels het ruggenmerg verlaat en naar het been of arm loopt. Hierdoor ontstaan er pijnklachten in het been of arm. Eventueel met bijverschijnselen van de uitval van een zenuw, zoals een doof gevoel, tintelingen, of spierkrachtsverlies. De meeste hernia’s herstellen zonder operatie, maar dit kan enkele maanden duren. Chiropractie kan helpen het herstelproces te versnellen. Maak dus nu een afspraak om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 • Beoordelen

 • Behandelen

 • Begeleiden

 • Ervaringen in de praktijk

  Lees onderstaande quotes en ontdek hoe ervaringsdeskundigen zowel onze praktijk, de behandelingen als resultaten ervaren hebben.

  Edwin 50 jaar

  Ben er voor mijn hernia in de onderrug, liep hier al een aantal jaren mee. Heb fysio gehad maar dit hielp altijd maar tijdelijk. Op advies van mijn vrouw naar Collins toegekomen. Ik heb tot nu toe 8 behandelingen gehad, ben altijd vriendelijk geholpen en de resultaten zijn tot nu toe prima. Geen uitstralingen in mijn rechterbeen meer en de klachten van rugpijn zijn nagenoeg verdwenen.

  Liesbeth 50 jaar

  Maanden heb ik veel pijn gehad in mijn onderrug met uitstraling in mijn been. Op afspraak geweest bij de neuroloog en uiteindelijk werd er een hernia geconstateerd. Volgens de neurloog was er geen andere optie dan opereren. Helaas door corona werd dit uitgesteld. Gelukkig van mijn huisarts pijnbestrijding gekregen. Zelf ben ik intussen gaan zoeken naar andere opties. Want pijn is iets vreselijks! Het bericht van de rugscreeningdag van Collins chiropractie kwam mij onder ogen. Ik weet nog dat ik Jeff heb gevraagd of ze echt wat voor me konden betekenen. Hij gaf als antwoord; die hernia heb je wel maar de oorzaak moet aangepakt worden! Dit gaf mij de doorslag om bij hen in behandeling te gaan. Heel wonderlijk vanaf mijn eerste behandeling heb ik geen pijnstiller meer aangeraakt. Inmiddels verschillende afspraken gehad zowel bij Jeff als bij Ryan. Allebei toppers, ieder op zijn eigen manier. De operatie heb ik af mogen bellen omdat het heel goed gaat! Zelfs mijn been, wat een beetje gevoelloos was is bijgetrokken. Heel erg blij en dankbaar met Collins Chiropractie!

  Neem contact op

  Wil jij meer weten over Collins Chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jouw hernia kunnen betekenen? Neem dan nu contact op!