Sluiten

Rugpijn

Rugpijn

Een pijnlijke rug, moeite met opstaan, zitten, tillen of aankleden? Wanneer rugklachten voor verminderde bewegingsvrijheid zorgen, kan de kwaliteit van leven een hoofdpijndossier worden. Het gaat er dan om de kern van het probleem aan te pakken. Om te zorgen dat het herstelproces niet langer duurt dan noodzakelijk, is het belangrijk om op tijd een chiropractor in te schakelen. Maak daarom nu een afspraak om kennis te maken en te bespreken wat wij voor jou en jouw rugpijn kunnen betekenen.

 • Beoordelen

 • Behandelen

 • Begeleiding

 • Ervaringen in de praktijk

  Lees onderstaande quotes en ontdek hoe ervaringsdeskundigen zowel onze praktijk, de behandelingen als resultaten ervaren hebben.

  Janneke 32 jaar

  Ongeveer 5 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Collins chiropractie. Dit in verband met behoorlijke rugklachten. Toen hoorde ik al positieve verhalen over de behandelingen. De behandelingen die ik nu om de zoveel tijd krijg helpen mij om mijn werk goed te kunnen blijven doen, sinds de behandelingen heb ik ook niet meer thuisgezeten met rugklachten. Ontzettend fijn! Wat me opvalt bij de praktijk is dat er altijd een plekje is voor je, als je plotseling te maken hebt met klachten. Ik kan het iedereen met klachten aanraden!

  Rika 44 jaar

  Ik ben een paar jaar geleden bij Collins gekomen via vrienden. Ik had door mijn werk veel last van mijn rug en nek. In het begin ging ik 2 keer per week en dit hebben we op de duur afgebouwd naar 1 keer in de 5 weken. Eerst dacht ik nu kan ik het wel verder gaan afbouwen, maar door de eerste lockdown heb ik wel gemerkt hoe belangrijk het is om het goed te onderhouden.

  Suzanne 19 jaar

  Drie jaar geleden ben ik bij Collins Chiropractie gestart vanwege verschillende klachten. Na operaties aan mijn knieën had ik veel last van mijn onderrug en heupen. Mijn fysiotherapeut was elke keer weer blij als ik bij de chiropractor was geweest: ik kon weer beter lopen en ook mijn oefeningen gingen een stuk beter. De behandelingen aan mijn nek en bovenrug hebben ervoor gezorgd dat ik veel minder last heb van migraine. 

  Contact

  Wil jij meer weten over Collins (of) chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jou en jouw rugklachten kunnen betekenen? Neem dan nu contact op!