Sluiten

Zwangerschapsklachten

Chiropractie bij zwangerschap

Pijn aan de onderrug of last van het gebied rond de bekken zijn veelvoorkomende klachten bij zwangere vrouwen. Chiropractie is zeer geschikt om dergelijke klachten te minimaliseren. Daarnaast is chiropractie tijdens de zwangerschap óók goed voor de baby doordat het een optimale ruimte voor hem of haar bevordert. Vlak na de bevalling ondersteunt en bevordert een behandeling het herstelproces. Maak nu een afspraak voor meer informatie over chiropractie bij zwangerschap en om te bespreken welke behandeling het best bij jou past.

Ook goed voor de baby

Met chiropractie tijdens de zwangerschap profiteert de ongeboren baby van een symmetrische stand van het bekken. Naast dat dit rug-, nek- en gewrichtspijn vermindert, zorgt het voor een grotere kans op een juiste positionering van de baby in aanloop naar de bevalling. Met chiropractie kan jouw baby zich optimaal ontwikkelen, terwijl jij je optimaal voorbereid op een zo soepel mogelijke bevalling. Onze behandeltafels zijn zo in te stellen dat ze geschikt zijn voor zwangere vrouwen. U kunt hierdoor zelfs tot de laatste dag van de zwangerschap worden behandeld.

Contact

Wil jij meer weten over Collins Chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jouw baby of kinderen kunnen betekenen? Neem dan nu contact op