Sluiten

Nekpijn

Nekpijn

Een verkeerde lichaamshouding, stress, ongeluk (whiplash), slijtage (artrose) of een plotselinge verkeerde beweging zijn voorbeelden die voor acute of geleidelijke nekpijn kunnen zorgen. De vraag is natuurlijk; hoe dit te verhelpen? Chiropractie zou weleens het antwoord op die vraag kunnen zijn. Want omdat alles in ons lichaam met elkaar in verbinding staat kunnen problemen in de wervelkolom de oorzaak van nekpijn zijn. Maak nu een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en er met een intake achter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen.

 • Beoordelen

 • Behandelen

 • Begeleiding

 • Ervaringen in de praktijk

  Lees onderstaande quotes en ontdek hoe ervaringsdeskundigen zowel onze praktijk, de behandelingen als resultaten ervaren hebben.

  Rika 44 jaar

  Ik ben een paar jaar geleden bij Collins gekomen via vrienden. Ik had door mijn werk veel last van mijn rug en nek. In het begin ging ik 2 keer per week en dit hebben we op de duur afgebouwd naar 1 keer in de 5 weken. Eerst dacht ik nu kan ik het wel verder gaan afbouwen, maar door de eerste lockdown heb ik wel gemerkt hoe belangrijk het is om het goed te onderhouden.

  Anouk 51 jaar

  Sinds juli 2020 sta ik onder behandeling van Collins Chiropractie. 3/4 jaar eerder was ik van mijn paard gevallen, en in eerste instantie leek er niet zoveel aan de hand. Ik kreeg alleen na verloop van tijd vage nek- en rugklachten. Daar heb ik nog een tijd mee doorgelopen, totdat het besef kwam dat het niet normaal is dat je activiteiten uit de weg gaat omdat je last hebt van je rug of nek. Nu zijn we 8 maanden verder, en wàt een verschil. Veel minder stijf, en veel minder pijn. Hier had ik jaren eerder mee moeten beginnen.

  Henk 48 jaar

  Ik kom al 22 jaar in de praktijk, ik heb vanaf mijn jeugd last van nek en lage rugpijn, (scoliose) en sinds ik behandeld word ben ik meestal klachtenvrij. Ook hoe ik altijd geholpen wordt in de praktijk vind ik erg fijn! Ik hoop dat we dit lang voort kunnen zetten in goede gezondheid.

  Contact

  Wil jij meer weten over Collins (of) chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jou en jouw nekklachten kunnen betekenen? Neem dan nu contact op!