Sluiten

Migraine

Migraine

Migraine is de meest heftige vorm van hoofdpijn. Maar aangezien jij je op deze pagina bevindt hoeven wij jou dat waarschijnlijk niet meer te vertellen. Wat wij jou wel graag willen vertellen is hoe chiropractie jou kan helpen om zowel de frequentie als de heftigheid van de migraineaanvallen te minimaliseren. Maak daarom nu een afspraak voor een persoonlijke intake om kennis te maken met onze behandelmethoden.

 • Beoordelen

 • Behandelen

 • Begeleiding

 • Ervaringen in de praktijk

  Lees onderstaande quotes en ontdek hoe andere mensen met migraine onze praktijk, de behandelingen en resultaten ervaren.

  Suzanne 19 jaar

  Drie jaar geleden ben ik bij Collins Chiropractie gestart vanwege verschillende klachten. Na operaties aan mijn knieën had ik veel last van mijn onderrug en heupen. Mijn fysiotherapeut was elke keer weer blij als ik bij de chiropractor was geweest: ik kon weer beter lopen en ook mijn oefeningen gingen een stuk beter. De behandelingen aan mijn nek en bovenrug hebben ervoor gezorgd dat ik veel minder last heb van migraine. 

  Meneer C. 85 jaar

  Tot ca. 35 jaar geleden had ik regelmatig zware hoofdpijn op migraine achtige aanvallen waar de huisarts geen raad mee wist. In die tijd kreeg ik het advies eens naar een chiropractor te gaan. Op die manier ben ik in Barneveld terecht gekomen bij Jeff Collins. Reeds na een paar behandelingen voelde ik verbetering en eigenlijk heb ik sindsdien ook geen hoofdpijn meer. Jaren later heb ik door mantelzorg inspanningen een nekhernia opgelopen waardoor ik niets meer kon. Mijn zoons hebben mij toen in de auto moeten tillen en naar Barneveld gereden. Sindsdien kom ik ongeveer eenmaal per maand voor een ” onderhoudsbehandeling”. Ben nu klachtenvrij en kan heerlijk hele dagen in de tuin werken.

  Neem contact op

  Wil jij meer weten over Collins (en) Chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jouw migraine kunnen betekenen? Neem dan nu contact op!