Sluiten

Hoofdpijn

Hoofdpijn

Regelmatig last van hoofdpijn? Je bent niet alleen. Ruim twintig procent van de Nederlanders heeft wekelijks last van een bepaalde mate van hoofdpijn. De vraag is natuurlijk; hoe dit te verhelpen? Chiropractie zou weleens het antwoord op die vraag kunnen zijn. Want omdat alles in ons lichaam met elkaar in verbinding staat kunnen problemen in de wervelkolom de oorzaak van hoofdpijn zijn. Maak nu een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en hier met een intake achter te komen.

 • Beoordelen

 • Behandelen

 • Begeleiding

 • Ervaringen in de praktijk

  Lees onderstaande quotes en ontdek hoe ervaringsdeskundigen zowel onze praktijk, de behandelingen als resultaten ervaren hebben.

  Meneer C. 85 jaar

  Tot ca. 35 jaar geleden had ik regelmatig zware hoofdpijn op migraine achtige aanvallen waar de huisarts geen raad mee wist. In die tijd kreeg ik het advies eens naar een chiropractor te gaan. Op die manier ben ik in Barneveld terecht gekomen bij Jeff Collins. Reeds na een paar behandelingen voelde ik verbetering en eigenlijk heb ik sindsdien ook geen hoofdpijn meer. Jaren later heb ik door mantelzorg inspanningen een nekhernia opgelopen waardoor ik niets meer kon. Mijn zoons hebben mij toen in de auto moeten tillen en naar Barneveld gereden. Sindsdien kom ik ongeveer eenmaal per maand voor een ” onderhoudsbehandeling”. Ben nu klachtenvrij en kan heerlijk hele dagen in de tuin werken.

  Suzanne 19 jaar

  Drie jaar geleden ben ik bij Collins Chiropractie gestart vanwege verschillende klachten. Na operaties aan mijn knieën had ik veel last van mijn onderrug en heupen. Mijn fysiotherapeut was elke keer weer blij als ik bij de chiropractor was geweest: ik kon weer beter lopen en ook mijn oefeningen gingen een stuk beter. De behandelingen aan mijn nek en bovenrug hebben ervoor gezorgd dat ik veel minder last heb van migraine. 

  Contact

  Wil jij meer weten over Collins (of) chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jou en jouw hoofdpijnklachten kunnen betekenen? Neem dan nu contact op!