Sluiten

Sportblessures

Sportblessures

Vooropgesteld: sporten is gezond. Maar waar gesport wordt ligt ook het risico van een blessure op de loer. Deze sportblessures kunnen zowel acuut als chronisch ontstaan. Met de juiste preventieve behandelingen kan chiropractie jouw helpen om sporten ook op de langere termijn gezond te houden en er geen chronische blessures insluipen. En mocht je een acute blessure opgelopen zijn door een verkeerde beweging, overbelasting of een overtreding, dan helpt chiropractie om het herstel te versnellen en stelt het jou in staat om (nóg) sterker terug te komen.

Maximale sportprestaties, minimale sportblessures

Preventieve chiropractische behandelingen kunnen jou als amateur- of topsporter op de langere termijn veel sportblessures besparen. Bij Collins zijn onze chiropractoren namelijk niet alleen gespecialiseerd om problemen op het gebied van spieren en gewrichten te behandelen, maar ook om deze te voorkomen. Een optimaal functionerende wervelkolom en zenuwstelsel is een gezonde basis voor maximale sportprestaties en minimale blessures. Maak nu een afspraak voor meer informatie over chiropractie bij sport(blessures) en om te bespreken welk behandeltraject het best bij jou en jouw sport(ambities) past.

Ervaringen in de praktijk

Lees onderstaande quotes en ontdek hoe ervaringsdeskundigen onze praktijk, de behandelingen en resultaten ervaren hebben.

Johan 32 jaar

Ik kwam met onder rugklachten binnen bij Collins. Mede doordat ik doelman ben en 3 maal per week intensief train heb ik de juiste keuze gemaakt om mij te laten behandelen bij Collins. Zeer professioneel behandeld en na verloop van tijd waren mijn klachten verdwenen.

Contact

Wil jij meer weten over Collins Chiropractie in het algemeen of bespreken wat wij met onze persoonlijke werkwijze voor jouw sport(blessure) kunnen betekenen? Neem dan nu contact op!